Familiedag

De Schaapskooi is de ideale locatie voor groot en klein. Terwijl u met de familie heerlijk kunt bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje op ons gezellige ruime terras, vermaken de kinderen zich in onze speelhoek of aan de aparte kindertafel (als u dat wilt) waar de kleurplaten en kleurtjes klaarliggen. Recht tegenover de Schaapskooi ligt de kinderboerderij waar groot en klein zich kan vermaken met het voeren en aaien van de kleine geitjes, het knuffelen met de konijntjes en het klimmen op een echte tractor.

Aan de linkerkant van de Schaapskooi de speeltuin waar de kinderen zich prima vermaken met schommelen, klimmen, klauteren en ravotten. Rond etenstijd gaan de kinderen aan tafel en serveren wij een kinderpannenkoek die zij verder kunnen beleggen met de lekkernijen die wij voor hun op tafel zetten. Als u wilt hebben wij een oud Hollandse sjoeltafel voor de kids, zodat zij zich ook met eventueel slecht weer prima vermaken.

Wij maken graag met u een afspraak om deze dag op uw wensen af te stemmen, van een “aangeklede borrel”, een gezellige familiebrunch al dan niet in buffetvorm of een diner, alles is mogelijk bij  de Schaapskooi en ons personeel zal er voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken.