Kinderpartijtje

Wie herinnert zich niet de magie van je eigen verjaardagspartijtje als kind? Bij de Schaapskooi is ieder kind verzekerd van een geslaagd kinderpartijtje voor vriendjes en vriendinnetjes.

Er zijn diverse mogelijkheden, bijv.  pannenkoeken versieren, er staan diverse versiersels op tafel zoals chocolade en vruchtenhagelslag, jam, rozijnen, kaas en  Marshmallows om de pannenkoeken mee te versieren. En lust je er na 1 nog wel meer? Dan krijg je er toch gewoon nog eentje bij! De kinderen krijgen een glaasje limonade en als dessert een “Beestenbende”, dat is een ijsje in een verrassend jasje dat ze mee naar huis mogen nemen. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om gewoon a la carte te eten.

Of wat dacht je van een heerlijke kinder High Tea?
Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes theeleuten en genieten van allerlei lekkers dat wij voor jullie op etagères serveren. Heerlijke zoetigheden en hartigheden worden er voorgeschoteld. En als je geen thee lust, neem je toch een lekker frisje.

In samen werking met de kinderboerderij is het mogelijk om het kinderpartijtje uit te breiden met een zogenaamde “Boerderijles”. Een echte boer geeft een rondleiding over de kinderboerderij en verteld over alle dieren: wat ze eten en hoe ze verzorgd moeten worden. De kinderen mogen helpen met het voeren van de dieren en de dieren aaien. Een educatieve invulling van het verjaardagsfeestje.

Een andere mogelijkheid voor het uitbreiden van het kinderpartijtje is de “Knapzakroute”. De kinderen krijgen een speurtocht door het recreatiegebied Zegersloot en moeten allerlei vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Ze krijgen een “Knapzak” mee met benodigdheden voor deze tocht en wat lekkers voor onderweg. Aan het einde van de tocht is de eetlust lekker opgewekt en gaan ze lekker pannenkoeken eten (naar keuze of versieren).

Kosten
Pannenkoekjes versieren€9,95 per kind (incl. limonade en ijsje)
Uitbreiding met boerderijles€25,00 (ongeacht aantal kinderen)
Uitbreiding met speurtocht incl. knapzak€4,95 per kind (ook los verkrijgbaar)
Kinder High Tea€12,50 per kind